avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Imi puteti spune va rog daca convocarea la cercetarea disciplinară prealabilă poate fi comunicată pe durata concediului medical, în situaţia în care salariatul intră în concediu medical imediat ce este convocat la cercetare disciplinară?
Cel mai recent răspuns: mariad90 , utilizator 15:14, 5 Februarie 2014
Pai, dupa cum spuneti, salariatul a intrat in concediu imediat ce a fost convocat. Asadar, la momentul comunicarii angajatul nu era in concediu medical.
Oricum, convocarea ramane fara efect daca salariatul este in concediu medical la data stabilita ptr desfasurarea cercetarii prealabile.
In cazul incapacitatii temporare de munca, contractul se suspenda de drept..
Convocarea la comisia de disciplina poate fi trimisa si in perioada cat salariatul se afla in concediu medical . Insa cercetarea disciplinara va avea loc numai dupa terminarea concediului medical.
Am inteles
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara in timpul concediului medical Cossim Cossim Buna ziua, Vreau sa intreb daca este legal sa trimit prin posta procesul verbal cu decizia in urma unei comisii de cercetare disciplinara pe motiv de 4 ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe perioada suspendarii cim almi almi Buna ziua, As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care un salariat aduce un certificat de concediu medical in perioada in care are contractul de munca ... (vezi toată discuția)