avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comision de vizionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comision de vizionare

Buna seara,

As avea urmatoare intrebare: Am fost zilele trecute sa vizionez un apartament la parterul unui bloc nou printr-o agentie imobiliara. Am semnat un contract de vizionare, pe care, din graba, domnul de la agentie a uitat sa mi-l inmaneze si mie un exemplar si eu la fel, sa-l solicit.
Din care contracte am semnat, as putea fi 0% sigura ca si in acesta scria in anexa exact ce apartament am vizionat - inclusiv nr apartamentului.
A doua zi ne-am dus in vizita pe la blocul cel nou si am dat de constructorul care vindea apartamentele in acel bloc. Am inaintat actele pentru un apartament in acelasi bloc, dar la etajul 1, si practic altul decat cel care banuiesc ca apare pe contracul de vizionare.
Dat fiind faptul ca eu am vizionat apartamentul de la parter cu agentia si practic sunt aproape sigura ca era trecut in contract asta si eu am de gand sa-l cumpar pe cel de la etajul 1 are cu ce sa ma afecteze? Ma poate obliga sa platesc comision pentru asta?
Ce ma sfatuiti? Ar fi bine sa ii solicit contractul domnului de la agentie fara sa-i spun ca am batut palma cu vanzatorul pentru un apartament in acelasi bloc dar de la etajul 1?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:41, 4 Februarie 2014
In mod normal, in materie de contracte orice se semneaza de dvs. ar trebui detinut de dvs.!. Daca ati uitat sa cereti contractul respectiv de la agentia imobiliara, contactati agentia si solicitati-le contractul semnat de dvs; altfel putem decat sa speculam referitor la subiectul dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie imobiliara staicoviciclaudia staicoviciclaudia Buna ziua! As dori sa ma consult cu dumneavoastra in ceea ce priveste urmatoarea problema: anul acesta am decis sa achizitionez un apartament si vazand un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am încheiat un contract prestări servicii pentru ... Daniel Chihalau Daniel Chihalau Bună ziua, Am încheiat un contract prestări servicii pentru intermedierea vânzării unui imobil și am fost și am vizionat doua apartamente intr-un ... (vezi toată discuția)
Contractul de vizionare al agentiilor imobiliare lony_269 lony_269 Buna ziua, ma numesc Loredana iar problema mea este urmatoarea: am cautat in ziarul local anunturi cu apartamente de vanzare, am sunt la un anunt care m-a ... (vezi toată discuția)