Am o problema cu asociatia de proprietari:Am fost cenzor mai multi ani,iar anul trecut in urma unei verificari mai amanuntite(s-a efectuat o reparatie la acoperis),constat ca admin.(sustinut si aparat de presedinte-un om cu influenta)au introdus la plata mai multe chit.si fact.nejustificate(gen carburant pt masina personala,abonament telef.,chelt.de protocol,f.multe materiale care in realitate nu s-au folosit,marire de salariu fara aprobarea Adunarii Generale,sume de bani date pe dispozitii de plata semnate doar de admin.pt.diverse lucrari prestate toate fara acordul Adunarii Generale.Am sesizat in scris de mai multe ori conducerea(admin.si presedinte),,am intocmit un proces verbal,toate ...fara nici un raspuns ....Ca drept raspuns am fost data afara(fara aprobarea Adunarii Generale)si angajat alt cenzor.Am solicitat control de la departamentul din cadrul primariei care se ocupa cu asociatiile de propr.dar din luna oct.nu am primit nici un raspuns.In achimb aflu de la vecini ca "s-a aranjat controlul si....nineni nu-i va face nimic domnului cu influenta".Ce pot face si cui ma pot adresa sa se faca dreptate?Multumesc.
Se pare ca in Romania functioneaza f.bine pilele,relatiile,iar organele statului-platiti din banii nostri nu-si fac treaba si nimeni nu-i trage la raspundere!
Principalii factori care contribuie la aceasta ceatza sunt primariile, in speta serviciile din cadrul acestora care au atributii in domeniu, si legislativul, care nu vrea sa separe clar lucrurile.
Dece credeti ca legea falimentului personal se lasa asteptata. Va dati seama ce de falimente personale ar fi? Plus ca se pare, ca trebuie sa ai restante la bloc, ca sa se poata ciupi mai bine.