avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Exista Contracte Standard de Vanzare Energie Electrica ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Exista Contracte Standard de Vanzare Energie Electrica si Certificate Verzi??

Aveti idee daca, in ceea ce priveste OPCOM si ANRE, exista Contracte Standard de Vanzare Energie Electrica si Vanzare Certificate Verzi pe piata centralizata a contractelor bilaterale, pe care suntem obligati sa le folosim, sau fiecare societate isi face contractele cum considera?
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 10:54, 6 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate verzi dirina2 dirina2 Buna ziua! Am primit o factura de la Electrica pentru plata certificatelor verzi pe o perioada de cateva luni a anului 2012 si aceasta are o suma foarte ... (vezi toată discuția)
Certificate verzi machis machis În anul 2009 în urma unei licitaţii electronice societatea noastră în calitate de consumator a încheiat un contract pentru furnizarea energiei ... (vezi toată discuția)
Rezervarea de la e-on energie arakys arakys Buna ziua ! De ani buni de zile, la factura de curent, mi se retine un \"abonament/rezervare\". Care este rostul acestei rezervari si pana la ce valoare ? ... (vezi toată discuția)