avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari cu 2 scari dorim separare de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari cu 2 scari dorim separare de scara 2

am depus in instanta dosarul pentru separare in conformitate cu legea 230 /2007 si HG 15800/2007 insa cererea noastra a fost respinsa. Ce solutii exista in continuare pt obtinerea desprinderii de scara 2?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 07:27, 8 Februarie 2014
În continuare trebuie să exercitați calea de atac prevăzută de lege împotriva hotărârii judecătorești prin care cererea dvs. a fost respinsă. Calea de atac este menționată și în dispozitivul hotărârii (la final).
Trebuie sa mergeti la judecatorul delegat, acolo unde ati depus dosarele de infiintare a noii as. proprietari, sa va indrume cum trebuie sa procedati. Eu nu cred ca instanta v-a respins cererea de infiintare (nu de separare cum ziceti dvs.), daca ati urmarit pasii legali de infiintarea unei as. proprietari.
Vedeti ca la rubrica Documente utile, gasiti metodologia infiintarii unei as. proprietari, insa, cum am mai spus, mergeti si la judecatorul delgat pe care-l gasiti la circa financiara locala (asa este la noi), solicitandu-i ajutorul,
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietari-acordul asociatiei mama razvan79vl razvan79vl Buna ziua! In urma cu 40 zile AFP-ul de care apartinem(respectiv AFP Rm Valcea) a depus documentatia de infiintare a asociatiei de proprietari a scarii de bloc ... (vezi toată discuția)
Cerere acordare personalitate juridica respinsa Almaris Almaris Buna seara, Am depus la administratia financiara dosarul pt constituirea unei Asociatii de Proprietari, de unde a plecat mai departe spre judecatorie. De ... (vezi toată discuția)
Despartire asociatie pe scari dalv dalv Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea situatie Urmeaza sa ne rupem de asociatie si sa ne constituim in tr-o noua asociatie pe scara ... (vezi toată discuția)