avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal

Buna ziua. tatal meu a fost condamnat la 3 ani si 6 luni pentru furt calificat el fiind recidivist poate beneficia de noul cod penal? (a ispasit doar 2 luni din pedeapsa pana acum) si mai am o intrebare el fiind arestat in penitenciarul rahova are dreptul de a suna acasa de 3 ori pe saptamana si tinem legatura la telefon momentan. insa nu a mai sunat de o saptamana eu fiind in italia nu stiu cum sa iau legatura cu el . crdeteti ca sa intamplat ceva grav?? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Denise05 , utilizator 13:34, 5 Februarie 2014
Nu pare să beneficieze de noul cod, pedeapsa sa nedepășind maximul pedepsei din noua lege.
Nu cred că s-a întâmplat nimic grav.Încercați să îi scrieți.
nu pot nici sa ii scriu pentru ca imi spusese ca va fi transferat in judetul nostru pe data de 10 februarie si daca ii scriu sigur nu va primi scrisoarea mea. va multumesc foarte mult pentru raspuns si sper din suflet sa nu fi patit nimic.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2014
Denise05, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Furt deosebit de grav andrei geanina andrei geanina furt cu preziudiciu de 2 miliarde bani vechi in mod cu alta persoana prin efractie furtul fiind din patrimoniu statului sunt ceretat ptr savarsirea ... (vezi toată discuția)
Lntreruperea pedepsei Denise05 Denise05 buna ziua am scris acum 2 saptamani despre tatal meu care este arestat il legatura cu noul cod penal. nu reusisem sa mai tin legatura cu el si nu stiam de ce ... (vezi toată discuția)