Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu doua modele de contract primul intre beneficiar(eu) si persoana (PFA) ce efectueaza cadastre; al doilea un precontract de vanzare cumparare, ca dupa ce am efectuat cadastru terenului(extravilan) al unei persoane, sa am garantia ca aceasta imi va vinde terenul respectiv si nu se va razgandi dupa ce i-am dat banii sa-si faca cadastru.
Va multumesc!
Si cadastristul si notarul au ceea ce cereti dvs. Nu trebuie sa va duceti dvs cu modelul in servieta si sa il puneti sub nas persoanelor repective pentru a-l incheia !!!!!!
Sunt formulari tip la care se adauga datele si cerintele dvs. Orice firma de cadastru are asa ceva, e in obligatia ei sa incheie contract cu clientul. Ducandu-va cu modelul , riscati eventual sa vi se tranteasca usa in nas sau ceva vorbe... Mai politicos ar fi din partea dvs sa cereti incheierea contractului de prestari servicii in cazul in care, autorizatul uita sa il incheie.
Vanzare teren
pesticid
Am citit pe forum ca un domn cumpara teren fara cadastru si intabulare.
Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt riscurile pentru cel care vinde (vanzatorul) ... (vezi toată discuția)