un intermediar are voie sa incheie un antecontract in care el este vinzator cand de fapt el doar intermediaza ? tranzactia .E legal sa ceara arvuna ? Acest antecontract e legal daca nu sa semnat in fata unui notar sau judecator?
acuma nu puteti avea dreptate amindoua, si da sa semnat antecontractul . Domnisoara AVLIL in cazul asta nu e cumva un pic de evaziune fiscala? mai ales ca nu am primit nici chitanta pe suma data ca arvuna
dupa un an si ceva am primit raspuns la plingerea penala cum ca ,,,,,b) fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege;,,,,dar ca am dreptul sa-mi recuperez avansul in civil ,,,mentionez ca pe suma data ca avans nu am primit nici o chitanta , am doar un contract intre mine si ag imobiliara in care ag isi asuma calitatea de proprietar desi nu era ,incaseaza avansul tot in calitate de proprietar iar in acest caz e normal sa nu de-a chitanta banuiesc, ag imobiliara ma asigura in scris ca daca se vinde casa voi primii avansul inapoi si sa astept , De altfel si politia in raspunsul primit constata ca sa vindut casa si ca am dreptul in civil sa cer acest lucru,