avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract

un intermediar are voie sa incheie un antecontract in care el este vinzator cand de fapt el doar intermediaza ? tranzactia .E legal sa ceara arvuna ? Acest antecontract e legal daca nu sa semnat in fata unui notar sau judecator?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 10:52, 21 August 2015
acuma nu puteti avea dreptate amindoua, si da sa semnat antecontractul . Domnisoara AVLIL in cazul asta nu e cumva un pic de evaziune fiscala? mai ales ca nu am primit nici chitanta pe suma data ca arvuna

Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
sexu, utilizator
Nu stiu daca e evaziune, ca n-am citit actul, nu stiu cine ce calitate are... habar nu am care e situatia.
am depus plingere penala pt inselaciune si vom vedea ce este
dupa un an si ceva am primit raspuns la plingerea penala cum ca ,,,,,b) fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege;,,,,dar ca am dreptul sa-mi recuperez avansul in civil ,,,mentionez ca pe suma data ca avans nu am primit nici o chitanta , am doar un contract intre mine si ag imobiliara in care ag isi asuma calitatea de proprietar desi nu era ,incaseaza avansul tot in calitate de proprietar iar in acest caz e normal sa nu de-a chitanta banuiesc, ag imobiliara ma asigura in scris ca daca se vinde casa voi primii avansul inapoi si sa astept , De altfel si politia in raspunsul primit constata ca sa vindut casa si ca am dreptul in civil sa cer acest lucru,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare apartament nosugar nosugar Buna ziua. Doresc sa achizitionez un apartament, insa in momentul de fata nu detin intreaga suma de bani, putand sa ii scot din banca peste cateva saptamani. ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil- modalitate de plata sergiu_ionescu sergiu_ionescu am si eu o problema va rog frumos si daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o parere ! vreau sa achizitionez un apartament de 27 de mii de euro iar eu am ... (vezi toată discuția)