avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune

Buna ziua,as dori daca se poate sa-mi raspundeti la urm.problema:Avem un teren intrav,dar avem C.F. comun,adica sintem coproprietari cu cineva de 31 de ani,putem deshide un proces pe Uzucapiune de 30 de ani ? Multumesc
Formulati intampinare si daca e cazul RECONVENTIONALA prin care invocati ce ati sustinut mai sus.
E cam tarziu, trebuia sa atacati hotararea la momentul la care ati aflat de ea, trebuia rejudecat si tot asa. Imi e dificil sa inteleg situatia de fapt. Procesul de partaj in ce stare e? Poate pierdeti si aici cu brio, mergeti la un avocat, verificati termene etc., macar sa diminuati pierderile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapa ioanavasileteodora ioanavasileteodora Buna ziua! As vrea sa cunosc mai multe lucruri despre termenul de \"uzucapa\" si legile cere se aplica in acest caz. Mama mea foloseste si ingrijeste un teren ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea- controversa van_allen78 van_allen78 uzucapiunea se poate invoca doar dupa 30 de ani sau si la mai putin timp?Pe de alta parte aceasta se calculeaza doar din 1990 sau se ia in calcul i perioada ... (vezi toată discuția)
Problema teoretica interesanta privind uzucapiunea si succesiunea Av_Mihaita Av_Mihaita Poate fi invocata uzucapiunea de erezii lui decujus, in beneficiul lui decujus (astfel incat bunul uzucapat sa intre in masa succesorala a acestuia), termenul ... (vezi toată discuția)