avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren de sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren de sot

Sotia mi-a lasat o procura pe care nu scrie si vanzare de terenuri si am un teren extravilan pe care vreau sa-l vand, este pe numele meu dar nu il pot vinde si ca sa imi trimita procura din tara in care este costa destul de mult.
Acum cum pot face sa vand terenul fara procura acea ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:08, 6 Februarie 2014
daca e bunul dvs propriu, ati putea sa il vindeti, daca e bun comun adica cumparat in timpul casatoriei sub regimul comunitatii legale de bunuri, nu conteaza ca sunteti numai dvs in contract -aveti nevoie de imputernicire speciala pt vanzarea acelui teren.
Pt procura poate merge la ambasada sau consulat. Costa, dar fara ea nu vindeti. Puteti astepta pana vine in tara si faceti actele atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am ... Adriana68 Adriana68 Notarul nu ma lasa sa vand partea verisorului pentru care am procura, sotului meu. Am o casa la tara, cadastru facut, intabulare,, toate actele. Verisorul meu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vindem casa, dar fratii sunt plecati in strainatate Zoli13 Zoli13 Buna ziua.Eu impreuna cu fratii mei dorim sa vindem casa parinteasca, dar cei doi frati ai mei sunt in strainatate.Cum se procedeaza daca ei sunt plecati? Imi ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire STANCIUADRIANA1990 STANCIUADRIANA1990 Buna ziua! Vreau sa cumpar un loc de pamant de la cineva caruia ia murit sotia si are 3 copii.Pt a vinde trebuie dezbatuta mostenirea?Doi dintre copii nu sunt ... (vezi toată discuția)