avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunuri comune?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunuri comune?

Daca sotul este titular pe un cont de economii si nu doreste sa faca imputernicire sotiei si nici sa dea detalii despre acest cont(ca fiind al sau personal...) ce parghii juridice are sotia de a avea acces sau de a utiliza acel cont? .De drept fiind un bun comun? nu?
Sau ce posilibitati juridice exista?!
Va multumesc.
Care e situatia concreta pana la urma? Caci pana acum nu vad vreun temei de verificat contul sotului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ElenaPopp ElenaPopp Mama mea are o suprafata de 2 ha de teren extravilan si as dori sa stiu care este modalitatea cea mai simpla de a mi-l da mie. Acum sunt separata de sotul meu, ... (vezi toată discuția)
Partaj irinavasiliu irinavasiliu In cazul in care sotul a contractat singur un credit cu garantie imobiliara, iar ulterior (peste 3 ani) a ramas fara servici, a cerut refinantare, iar banca a ... (vezi toată discuția)
Partaj conturi bancare SorinGeo SorinGeo Buna ziua, Imi puteti spune va rog pana la ce cota parte se poate ajunge intr-un proces de partaj al banilor din conturile bancare dobanditi in timpul ... (vezi toată discuția)