avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am o condamnare ! help
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am o condamnare ! help

Am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni cu executare pt. infracţiuni privind comerţul electronic (Legea nr. 365/2002).Am plecat din tara shi vreau sa stiu daca imi da mandat european , cat timp trebuie sa stau ca sa se prescrie pedeapsa , pot sa stau cu numele meu bun ? dar daca ma prinde prin europa si ma trimite acasa se mareste pedeapsa? va rog frumos sa-mi raspundetzi !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:33, 15 Aprilie 2009
Salut.:D.Ce faci ,ai mai ridicat aceasta problema:D
Ai un raspuns.
:offtopic: Rog respectuos a nu posta mesaje cu acelasi continut ! multumesc pt intelegere !
probabil ca vrei mai multe opinii.

stan vasile a scris:

Am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni cu executare pt. infracţiuni privind comerţul electronic (Legea nr. 365/2002).Am plecat din tara shi vreau sa stiu daca imi da mandat european , cat timp trebuie sa stau ca sa se prescrie pedeapsa , pot sa stau cu numele meu bun ? dar daca ma prinde prin europa si ma trimite acasa se mareste pedeapsa? va rog frumos sa-mi raspundetzi !

Se emite mandat european de arestare.
Nu se mareste pedeapsa.
Nu cred ca e bine sa mizezi pe prescriptie.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! stan vasile stan vasile Am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni cu executare pt. infracţiuni privind comerţul electronic (Legea nr. 365/2002).Am plecat din tara shi vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ptr prescriptia pedepsei As dori daca ma poate ajuta cineva cu niste lamuriri legate de situatia in care ma aflu, mai exact a sotului meu. A fost condamnat ptr complicitate la furt ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european amaya_maya2004 amaya_maya2004 buna ziua!vreau sa va intreb cum se procedeaza cand iti vine un mandat de arestare european!sotul meu a primit asa ceva din franta dar problema este k el nu ... (vezi toată discuția)