avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire subventie pentru absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire subventie pentru absolventi

Buna ziua! In august 2013 m-am angajat si am beneficiat de acea subventie ce se acorda absolventilor. Intrebarea mea este urmatoarea: in cat timp trebuie sa restitui acea suma daca imi dau demisia? as dori sa aflu mai multe informatii, daca ma poate ajuta cineva.
Cel mai recent răspuns: cristihere , utilizator 21:47, 11 Februarie 2014
Legea nu precizeaza un anumit timp dar mergeti la Agentia de Somaj si veti incheia un act prin care se stabileste modul de restituiresi ratele lunare, in functie de posibilitatile dvs.
Va multumesc pentru informatii! O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie somaj pentru absolvent in crestere copil mihaypavel mihaypavel Buna ziua, Ma aflu in concediu pentru crestere copil pana la data de 15 august 2015. Anul acesta am absolvit facultatea si as dori sa aflu daca pot ... (vezi toată discuția)
Somaj? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as avea o problema si anume:sunt angajata la o firma din 15.08.2008 si pana in prezent,am fost luata din somaj,dupa terminarea facultatii.Acum am ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)