avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de preaviz

In contract individual de munca daca am trecut la perioada de preaviz 20 zile lucratoare in cazul concedierii si 20 zile lucratoare in cazul demisiei, este corect?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 6 Februarie 2014
Da, este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in cazul in care doresc sa-mi dau demisia, ce data ... lori30 lori30 Buna ziua! In cazul in care doresc sa-mi dau demisia, ce data ar trebui sa trec in cererea de demisie cu preaviz? Am cautat pe internet modele de astfel de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba lavinia_a lavinia_a Buna dimineata, Exista posibilitatea sa angajez o persoana cu contract individual de munca perioada determinata de 3 luni, cu 1 ora pe zi / 5 ore pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori cateva lamuriri. am lucrat timp de 7 luni ... Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Buna ziua, As dori cateva lamuriri. am lucrat timp de 7 luni la o gradinita particulara. Dintr-o data, am fost pusa \"pe liber \", astfel incat am fost nevoita ... (vezi toată discuția)