avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren care nu a fost nationalizat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren care nu a fost nationalizat

Buna ziua.Am un testament pe un teren,am cerut extrasul cf iar in cf nu este notat ca a fost nationalizat in cf figureaza vechii proprietari(matusa mea).Eu am primit testament pe acest teren si am fost la notarcsa fac succesiunea,iam aratat cf dar a zis ca trebuie sa vedem daca aceste terenuri au fost nationalizate.As dori sa va intreb daca un teren a fost nationalizat ar fi trebuit sa fie notat in cf si de unde putem primi lista cu terenurile care nu au fost(au fost) nationalizate.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 01:24, 7 Februarie 2014
As dori sa va intreb in cite zile se elibereaza un extras cf,si daca as putea plati taxa de urgenta ca sa mil elibereze mai repede.Va multumesc
Taxa către OCPI pentru eliberarea unui extras de informare este:

20 de lei, în regim normal - se eliberează în două zile (termen de recomandare, poate dura şi mai mult) şi
100 de lei, în regim de urgenţă (1 zi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza sa scot o copie dupa cadastru? boghy09 boghy09 Salut, as vrea sa stiu daca imi poate spune cineva cam cat ar dura sa scot o copie dupa cadastru si cartea funciara? (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara lupascu lupascu BUNA ZIUA, va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: pentru un extras de carte funciara trebuie sa vina proiectantul sa masoare terenul?Va ... (vezi toată discuția)
Verificare propietar la cadastru Serghei_B Serghei_B Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Vreau sa cumpar un imobil si daca pot verifica la cadastru respectivul imobil daca este liber de sarcini ( sa nu ... (vezi toată discuția)