avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren cu proiect casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren cu proiect casa

Buna seara
Doresc sa vand un teren pe care am si am proiectul de casa cu toate autorizatiile (instalatii etc) facut de arhitect pe care am si ridicat fundatia. Din motive obiective vreau sa vand cu tot cu proiectul respectiv dar problema este ca autorizatia de constructie a expirat. Avand in vedere ca vreau sa vand nu doresc sa o innoiesc. Am un cumparator si noul proprietar poate folosi proiectul si sa construiasca ? in ce conditii? va multumesc
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 19:33, 6 Februarie 2014
Daca dv.nu mai puteti prelungi autorizatia, noul proprietar va trebui sa obtina alta autorizatie(pe numele lui), pe baza aceleiasi documentatii, pentru a putea folosi fundatia care este deja turnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren apostole apostole Buna seara , Va adresez urmatoarea intrebare : doresc sa cumpar un teren proprietate cu fundatie .Proprietarul are toate autorizatiile necesare (enel ... (vezi toată discuția)
Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)