avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces Asigurari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces Asigurari

Buna ziua.. am terminat un proces cu o firma de asigurari si am castigat la fond.. acum au facut recurs..Dupa recurs ce cale de atac mai pot face ? Apelul sau ce altceva ????
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2014
ContSters311926, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters311926 , utilizator 20:06, 8 Februarie 2014
Actiune pentru recuperarea unor daune rezultate dintr-un delict.
Avand in vedere ca cei de la asigurari au zis ca nu sa intamplat accidentul in conditiile declarate ??
Avand in vedere toate astea... ce?

Va rog sa expuneti mai pe larg problema, presupune ceva efort, e drept, dar asta presupun si raspunsurile.
Ma scuzati... Avand in vedere ca cei de la asigurari au comunicat ca nu sa intamplat in conditiile declarate de conducatorii auto, accidentul .. La recurs iau dat denumirea de Actiune in Daune Delictuale ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie societate de asigurari MihaiMa MihaiMa Care ar fi castigul de cauza a contestarii in instanta a unei societati de asigurari referitoare la un accident la care politia a facut deja constatarile la ... (vezi toată discuția)
Daune asigurari lucaciu_nick lucaciu_nick buna ziua. am avut un accident rutier iar vinovatul a parasit locul accidentului, masina lui nefiind lovita, am luat numarul si ne intalnim in instanta. ar ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina firmei s_marty s_marty am facut accident cu masina firmei. pentru siguranta mea am recurs la politie ca sa nu am discutii cu cei de la parcul auto. dupa declaratiile de vigoare am ... (vezi toată discuția)