adalbert_d a scris:
Astazi m-a sunat domnul politist pentru . . . Mi-a mai spus ca a auzit vorbe, ca cineva (nu a zis ca el personal) m-a presat in a da declaratia in care am luat vina asupra mea. . .
. . . cu siguranta cand ma voi duce la politie pe data de 27 subiectul principal v-a fi daca eu am fost presat in vreun fel de cineva sau de catre el in a da acea declaratie. Sincer v-a spun ca nu stiu ce sa fac. Daca spun adevarul si anume ca din cauza presiunii psihice exercitate intr-un mod tipic militiei comuniste aspura mea am dat acea declaratie in care m-am facut vinovat, nu poate sa ma bage la fals in declaratii?
. . . daca spun ca am dat acea declaratie de buna voie si ne silit de nimeni, toata lumea v-a crede ca eu chiar am faptuit acele lucruri.
Va readuc aminte ca problema mea cea mai mare e starea de sanatate. La propriu vorbind chiar nu pot sa merg in fata mai multor persoane sa povestesc ce s-a intamplat sau sa dau declaratii.
Acum, e momentul hotărâtor de a limpezi situatia și de a scăpa de ”păcatul” făcut de dvs. în a recunoaste atunci în conditiile date si sub efectul problemei medicale a ceea ce nu ati săvârsit (potrivit postării dvs., eu nu am nicio cunostintă despre adevăr la această cauză) dar vi s-a impus în a declara sub o promisiune mincinoasă a respectivului politist, gen : dacă vei recunoaste că tu ai săvarsit toate acele fapte, te ”asigur că nu vei păti nimic”.Este momentul ”adevărului” :
1) pe de o parte, veti declara în scris că aveti probleme de sănătate și că dovediti acest fapt cu documente medicale ce le anexati declaratiei, având seria . . . nr . . . eliberate de . . . în z,l,a, ;
2) pe de altă parte, că datorită problemelor medicale ce le aveti cât si ”presiunii psihice exercitate (am retras câteva cuvinte ce nu ar trebui a fi invocate) aspura mea am dat acea declaratie in care m-am facut vinovat” (am preluat punctul dvs. de vedere) numai să mă văd odată scăpat din sediul Politiei deoarece mi-era rău ;
3) puteti schimba continutul declaratiei în favoarea dvs.
Atentie !
- ar fi spre binele dvs. să mergeti însoțit de către un BUN avocat penalist.Dacă nu aveti posibilitati bănesti sa-l platiti : va prezentati în ziua si ora precizata de Politie si însotit de tatal dvs. și solicitati Politiei sa vi se atribuie un avocat din oficiu.Nu dati nicio declaratie scrisa fara a avea un avocat (cu acesta stabiliti dinainte adevarata situatie, dorinta dvs., ce anume aveti de declarat etc etc).
Vă doresc o seară plăcută si să auzim de bine!