avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor sau invinuit ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor sau invinuit ?

Va prezint urmatoarea speta , cu speranta ca imi puteti oferi niste lamuriri .
Dosar penal , cercetat pentru evaziune fiscala A , cercetata pentru fals in inscrisuri oficiale B . In urma expertizei contabile , care a durat 3 ani , se constata ca , printre furnizorii lui B apare si C , care este citat ca MARTOR , pentru a da lamuriri .
La 2 zile dupa ce da declaratia , lui C i se inmaneaza un exemplar din raportul de expertiza , spunandu-i-se sa depuna obiectiuni in 48 ore . Intrebari :
1. Daca C este MARTOR este legal sa i se aduca la cunostiinta expertiza , care este material probator si nu il priveste pe el ?
2. Are C calitatea necesara sa depuna obiectiuni la expertiza ?
3. Daca , cumva , din martor a devenit invinuit , nu trebuia sa i se aduca la cunostinta aceasta schimbare ?
4. Expertiza contabila a durat 3 ani , iar raportul cuprinde 170 pagini ( fata-verso).
Este normal sa se pretinda formularea de obiectiuni intr-un termen atat de scurt , mai ales cand nici A , nici B , nici C nu sunt de meserie contabili ?
Multumesc pentru ajutor .
Nu are martorul treaba cu expertiza, doar partile si subiectii procesuali principali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu expert inim2 inim2 buna ziua, sunt expert tehnic. am intocmit o expertiza la solicitarea instantei pe care am depus-o la termenul A impreuna cu decontul . la acelasi termen ... (vezi toată discuția)
Cat poate sta un dosar la politie? cristina bibi cristina bibi Am un dosar la politie din 2007 in care sunt invinuita conf art 215 cp. Am fost chemata la politie ptr declaratii, am facut expertiza care a fost depusa de ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni expertiza contabila BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT am un dosar la care am cerut efectuarea unei expertize contabile . pentru urmatorul termen mi-am propus sa fac unele obiectiuni la expertiza poate sa ma ... (vezi toată discuția)