avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de furt

O tentativa de furt pedepsita cu 2 ani de inchisoare, se poate reduce, tinand cont de noul cod? Din totalul pedepsei, s-a ispasit deja jumatate.
Ma intereseaza sa stiu daca poate beneficia de reducerea pedepsei dupa intrarea in vigoare a noului cod.
Cel mai recent răspuns: rodica1985 , utilizator 14:41, 7 Februarie 2014
Daca e definitiva sentinta,nu,nu se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat nelid_63 nelid_63 Daca un infractor este pedepsit cu 11 ani privare de libertate pentru furt calificat , si noul cod penal prevede pedeapsa pina la 7 ani pt aceasta ... (vezi toată discuția)
Intrebare furt calificat in noul cod penal rodica1985 rodica1985 Buna ziua! Sa presupunem ca avem 2 pedepse de furt calificat de 4 si respectiv 5 ani. Acestea se vor contopi dupa vechiul cod penal si sa presupunem ca va fi ... (vezi toată discuția)
Aplicarea noului cod penal pentru reducere pedeapsa claudiacm claudiacm Sotul meu a fost condamnat intr-o alta tara la 100 de luni de inchisoare (8 ani si 4 luni )calculat la 12 luni la an ,a ispasit 57 de luni la zi acolo, l-am ... (vezi toată discuția)