avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Strategia de dezvoltare locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Strategia de dezvoltare locala

Buna ziua,

Imi puteti va rog raspunde - care este textul de lege care reglementeaza (prevede necesitatea) de a elabora strategia de dezvoltare locala de catre autoritatile publice din Romania?

Va multumesc,

Nora Matei
Cel mai recent răspuns: Nora Matei , utilizator 15:01, 17 Aprilie 2009
Nu cred ca exista asa ceva...insa anumite linii de finantare (de exemplu proiectele integrate pe masura 322) prevad ca una din cerintele aducatoare de puncte incadrarea respectivului proiect in strategia de dezvoltare locala. Mai exista varianta ca acel proiect sa se incadreze in strategia judeteana sau intr-un master plan, insa aceste strategii locale sunt realizate tocmai pe principiul ca "aduc puncte" la depunerea proiectelor in vederea obtinerii de finantare nerambursabila.
Va multumesc pentru raspuns,

Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Consultanta accesare fonduri europene / masura 121 Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Prin Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” se acorda fonduri europene pentru: introducerea de tehnologii si procedee noi, ... (vezi toată discuția)
Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)