avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fondul de rulment pe propietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fondul de rulment pe propietar

Presedintele asociatiei a dispus adunarea sumei de 300 lei fond de rulment de la fiecare propietar,Mentionez ca suma cheltuielilor pe o luna de calcul penttru fiecare apartament este diferta,eu am o medie de 80 lei pe luna.Cum pot recupera suma incasata in plus,:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:54, 8 Februarie 2014
Pai cum adica "presdintele a dispus"?
A dat dispozitie administratorului sa afiseze pe lista de plata fiecarui proprietar suma de 300 lei ori cum a procedat?
Daca a facut asa aveti posibilitatea, conform legii, sa contestati suma repartizata in termen de 10 zile de la afisare. Contestatia o inregistrati la asociatie, catre presedinte. Presedintele are obligatia sa dea un raspuns in maxim 7 zile de la depunerea contestatiei.
Dar nu am inteles de ce intrebati
Cum pot recupera suma incasata in plus

Adica cine si cum a procedat cu dumneavoastra de ati platit acea suma in plus? Nu trebuia sa platiti decat dupa ce va lamureati prin contestatie si raspuns la contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa fac plangere? dila_bv69 dila_bv69 Luna aceasta s-a afisat plata la intretinere si spre surprinderea mea am de platit suma de 347 ron. Tot timpul am banuit ca sumele la consum sunt ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment mihaiwsw mihaiwsw Buna ziua.De ce trebuie sa platesc acest fond de rulment,daca timp de 12 ani tot platesc la el.In acest timp cred ca am depus destui bani ca sa acopere ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari cote intretinere ilinkagb ilinkagb Buna ziua.va rog sa ma lamuriti si pe mine practic de cand se considera intrarea in penalizare in situatia urmatoare Pe scurt in iarna 2011-2012 unii vecini ne ... (vezi toată discuția)