avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde sa fac plangere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde sa fac plangere?

Luna aceasta s-a afisat plata la intretinere si spre surprinderea mea am de platit suma de 347 ron. Tot timpul am banuit ca sumele la consum sunt ''umflate'' dar azi am avut confirmarea.Va rog sa ma sfatuiti unde sa merg sa reclam o astfel de hotie?Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2015
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 12:49, 26 Iunie 2015
Hotiile se reclama la politie. Mai ales ca aveti confirmarea !
Faceti mai intai o cerere catre presedintele asociatiei sa va detalieze toate facturile si modul de repartizare, apoi contestati aceasta lista daca exista certitudini privind "umflarea" sumelor,nu puteti presupune dvs.ca nu sunt corecte sumele doar privind lista de intretinere.
dila_bv69 a scris:
...am de platit suma de 347 ron.

Conform legii proprietarii pot cere explicatii si pot contesta sumele afisate pe lista de plata luna in termen de maxim 10 zile de la afisare. Contestati in scris suma si solicitati explicatii.
Presdintele este obligat prin lege sa raspunda in maxim 7 zile de la depunerea contestatiei.
Memntionati in contestatie sa primiti raspunsul personal de la sediul asociatie (fara costuri) ori ca vreti sa vi se expedieze prin posta suportand dumneavoastra cheltuielile postale (5-6 lei).

Intrebare: cum se numeste lista de plata?
Carei luni ii corespunde?
Si, in al doilea rand, care sunt elementele care duc la suma de 347 lei?
Dati-ne ceva detalii. Suma este intr-adevar exagerata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de rulment pe propietar hutiudumitru hutiudumitru Presedintele asociatiei a dispus adunarea sumei de 300 lei fond de rulment de la fiecare propietar,Mentionez ca suma cheltuielilor pe o luna de calcul penttru ... (vezi toată discuția)
Contestare valoare întreținere vioydp vioydp am un apartament în constanța dar locuiesc în alt oraș. de ceva vreme întreținerile afisate pentru apartamentul meu sunt nejustificat de mari, de exemplu ... (vezi toată discuția)
Facturi mult prea mari! unde trebuie sa ne adresam? anka9mai anka9mai #-o matusa mea locuieste intr-un camin de nefamilisti, a fost acolo repartizat acum mai bine de 15 ani de la spitalul unde lucreaza si in prezent.desi nu are ... (vezi toată discuția)