avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere CSM
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere CSM

Pot sa fac o plangere la CSM pt ca un judecator nu a analizat toate probele de la dosar (pare necredibil, dar asa e, sentinta nu face referire la acel probe, desi sunt esentiale) si in plus a admis proba cu martori peste inscrisuri oficiale?

PS. Inteleg ca e cutuma ca hartiile depuse sa fie cat mai putine, chiar imi spunea avocatul ,,punem putine hartii ca nu se uita pe ele", eu nu am crezut ca e posibil asta, dar asa e din pacate.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:43, 8 Februarie 2014
In primul rand, va sfatuiesc sa uzati de calea legala a caii de atac impotriva hotararii respective care nu a tinut cont de probele dvs., solicitand instantei de control judiciar reaprecierea (si eventual suplimentarea) probatoriului din dosarul dvs.! Puteti face si o plangere la CSM impotriva judecatorului respectiv, pararel cu formularea caii de atac respective (apel/recurs!).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel Mariner18 Mariner18 Buna Ziua, Va rog foarte mult ,daca ma poate informa cineva in cazul in care sunt nemultumit de rezultatul unui proces,si doresc sa declar apel,in aceasta ... (vezi toată discuția)
Sanse reale la csm impotriva unui judecator si a unui procuror generalul generalul Intr-un dosar penal cu sentinta definitiva in care flagrant magistratii au ignorat anumite probe esentiale si au dat solutii contrare probelor din dosar ... (vezi toată discuția)
Am pierdut pe fond si pe recurs desi am avut probe RCarlos RCarlos Am contestat un proces verbal pentru incalcarea limitei de viteza de 30 km/h stabilita de un indicator. M-a prins radarul cu 81 km/h. Mi s-a retinut si ... (vezi toată discuția)