avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Sanse reale la CSM impotriva unui judecator si a unui ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Sanse reale la CSM impotriva unui judecator si a unui procuror

Intr-un dosar penal cu sentinta definitiva in care flagrant magistratii au ignorat anumite probe esentiale si au dat solutii contrare probelor din dosar credeti ca va raspunde intrun fel acesti magistrati? vor fi trasi la raspundere de CSM de colegii lor in tara asta ?
IN caile de atac extraordinare va avea vreodata castig de cauza?
Acum sar putea sa fiu crezut cumva rau intentionat dar credetima ca ce mi-se intampla este strigator la cer.
Am studiat putin legea pentru care pot fi trasi la raspundere magistratii, dar nu prea am gasit ca motiv raspunderea lor in fata CSM pentru indeplinirea defectuoasa in cercetarea cauzelor. SAU MA INSEL EU
DUMNEAVOASTRA CE CREDETI?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:05, 15 Martie 2014
In lipsa datelor relevante este hazardat a emite raspuns concret
Daca apreciati ca solutia nu este temeinica,ca magistratii nu au retinut aspecte temeinic probate de dv,sesizati oficial CSM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitate motivare judecatori Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. Cum ma pot indrepta impotriva unui complet de judecata, deoarece daunele pe care mi le aduce aceasta sentinta sunt enorme?! Credeti-ma, au schimbat ... (vezi toată discuția)
Obligatia instantelor de a solutiona exceptiile invocate FRD FRD Sunt obligate instantele sa solutioneze exceptiile invocate ?Chiar si in caile de atac extraordinare in contestatia in anulare si revizuire? Spete pe VCPC. (vezi toată discuția)
Am pierdut pe fond si pe recurs desi am avut probe RCarlos RCarlos Am contestat un proces verbal pentru incalcarea limitei de viteza de 30 km/h stabilita de un indicator. M-a prins radarul cu 81 km/h. Mi s-a retinut si ... (vezi toată discuția)