avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fratele meu este condamnat pe fond la 5 ani si 6 luni ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Fratele meu este condamnat pe fond la 5 ani si 6 luni pentru trafic de droguri este la prima abatere nu a mai avut plobleme cu legea

in primele mele randuri vreau
sa va intreb si eu pe dumneavostra daca mai are sanse sa il judece in stare de libertate daca la tribunalu bucuresti la condamnat la pedeapsa de 5 ani si 6 luni el sia recunoscut si fapta si i sa bagat la dosar si articolu 320 pe 7 martie are apelu la curtea de apel bucuresti !!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:30, 9 Februarie 2014
E greu de spus.
Avocatul trebuie sa pledeze extrem de bine intrucat la curtea de apel sunt foarte duri judecatorii.
Depinde si de cantitatea traficata...
De principiu, imposibil nu ar fi sa i se reduca pedeapsa dar depinde de multe lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)
Tentativă de omor cu spitalizarea victimei de 10 zile BiancaBB BiancaBB Bună. Fratele meu a avut o altercație cu un prieten, fiind provocat de acesta a folosit un briceag și i-a aplicat niște lovituri în zona stomacului ... (vezi toată discuția)
Am fost prins la furat de combustibil denisescu denisescu Buna ziua,am fost prins la furat de combustibil impreuna cu alti 3 tovarasi, defapt sa facut un apel telefonic catre politie si pana a venit politia noi eram ... (vezi toată discuția)