Am cumparat acum 2 ani un teren ,vinzatorul s a declarat la notariat necasatorit ,acum am aflat ca el este foarte casatorit de multi iar starea lui civila nu este deloc modificata,deci la intocmirea actului de vinzare cumparare a mintit .Ce implica minciuna lui si mai ales as vrea sa stiu eu fiind un cumparator de buna credinta ce mi se poate intimpla mie,personal imi este teama ca as putea pierde banii pe care i am dat si am mai facut si ceva investitii.Va rog respectuos sa ma ajutati cu un raspuns cit mai repede ,de 2 zile nu mai am liniste ,nu va mai spun de nopti nedormite.Cu respect
Consultati de urgenta un avocat el sigur va gasi o solutie.Sa o citeze pe sotie in tribunal si ea sa declare pe proprie raspundere ca este si terenul ei si ca nu a stiut de actul intocmit de sotul ei.Avocatul Dvs sigur va preciza ca Dvs nu ati stiut ca este casatorit.Sa se certe ea cu sotul si sa-si ceara partea din vanzare.In plus nu aveti siguranta ca sotia nu ii este complice.Nu va rugati de el,fiti ferm.Avocatul va va ajuta sigur cum sa iesiti din aceasta situatie.Dvs v-a spus ca este necasatorit si cred ca si actele prezentate erau doar pe numele lui.Daca erau actele dinaintea casatoriei Dvs nu aveti de ce sa va temeti pentru ca nu aveati cum sa stiti aceasta.El da.V-a indus in eroare,v-a mintit.Nu aveti ce negocia cu el.Se va gasi si Solutia sa nu pierdeti ceea ce ati cumparat.S-ar putea ca cei doi sa fie complici si sa vrea mai multi bani daca investitia Dvs este profitabila.Asha-s unii oameni.mizerabili!Succes!:)
verificati mai intai daca actul lui de proprietate in baza caruia va vandut terenul este anterior casatoriei.Personal nu cred ca aveti de ce sa va faceti probleme deoarece ca sa va poata vinde singur, trebuia sa fie unic proprietar in actul de proprietate a terenului .