avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cind voi avea un cazier \'\'curat\'\' ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cind voi avea un cazier ''curat'' ?

Buna ziua! Dupa introducerea noului Cod Penal, as dori sa stiu daca exista vreo influenta asupra cazierului meu.In data de 31.03.2012, am fost '' condamnat la 11 luni inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe 2 ani si 11 luni ce constituie termen de incercare''.Asta ca urmare a conducerii unui autovehicul pe drumurile publice avind o imbibatie alcoolica peste limita legala.As dori sa stiu cind voi avea un cazier ''curat''.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: icostin66 , utilizator 09:22, 11 Februarie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa trecerea termenului de incercare, daca veti fi cuminte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reabilitarea este una de drept, asadar, dupa scurgerea termenului de incercare( compus din pedeapsa aplicata la care se adauga doi ani ) nu savarsiti nicio infractiune, incat sa fie revocata suspendarea conditionata, sunteti reabilitat de drept.

Va multumesc mult pentru timpul acordat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ce mentiune apare in cazier dupa condamnare? daia ileana daia ileana Am un prieten care are o condamnare cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului pe drumurile publice de patru luni , si doi ani perioada de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare bso bso ce se intelege prin pedeapta cu suspendare,sunt total dezinformat,se aplica si in cazul meu,alcool 2,20 in probe biologice (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca aramisadrian aramisadrian Va rog sa-mi spuneti cum si cind pot sa ma reabilitez(sa mi se stearga din cazier infractiunea) in situatia urmatoare: Am fost condamnat prin sentinta penala ... (vezi toată discuția)