avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal-permis anulat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal-permis anulat

Buna ziua,
Mi-a fost anula permisul anul trecut in iunie,iar acum odata cu nul cod rutie ma intrebam daca se poate sa il obtin mai devreme de iulie.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 11:50, 9 Februarie 2014
Buna ziua!

Noul cod penal nu contine prevederi cu privire la redobandirea dreptului de a conduce. In continuare se aplica OUG 195/2002 cu privire la acest drept: 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii instantei.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a anulat sau nu permisul? alexalex23 alexalex23 În baza art. 386 C.p.p. schimbă încadrarea juridică a faptei reţinute în sarcina inculpatului ..........., din infracţiunea prev. de art. 87 alin. 1 din ... (vezi toată discuția)
Amenda penală, dupa cat timp pot redobandi permisul? nix1212 nix1212 Condamnă pe inculpatul....x la: -3600 lei amendă penală (èchivalentul a 180 de zile amendă a cate 20 lei/zi) pt savarsirea infractiunii prev. De art. 336 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat Iulika12000 Iulika12000 buna ziua Am permisul de conducere anulat in urma uneidecizii ramase definitive in urma careia am primit 4ani inchisoare cu suspendarea si 4ani reabilitare ... (vezi toată discuția)