avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Martori mincinosi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Martori mincinosi

Sunt in partaj judiciar cu fostul sot care cere prin actiune 50% din casa mea bun propriu cumparat inainte de casatorie si renovat in timpul casatoriei.Toate materialele le-am cumparat eu (din banii mei personali) El a prestat doar manopera. In actiune declara ca a fost demolata total casa, fiind veche si nelocuibila, devenind astfel bun comun Dupa ce am depus intampinarea la care am anexat si poze cu casa in faza de renovare, a recunoscut ca au ramas in picioare doar 2 pereti din casa veche,cei care se vedeau in poze, si doar restul s-a demolat.Doi din martorii lui au declarat (au mintit mai bine zis) ca, casa a fost demolata,mai putin cei 2 pereti .Expertiza inca nu s-a depus.Daca expertul a constatat ca,casa nu a fost demolata,pot sa le fac plangere penala celor 2 martori mincinosi? Se va lua in seama declaratia lor daca expertul ii contrazice? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters301351 , utilizator 18:01, 11 Februarie 2014
Asa e, sunt convinsa ca el (reclamatul) le-a spus ca a demolat,dar intrebati in instanta ,ei spun ca "stiu" ca s-a demolat,si vecini fiind se presupune ca au vazut toate astea. Avocatul meu si eu am ramas muti cand am auzit ce zic, , eu asigurandu-l inainte pe avocat ca martorii lui cunosc faptul ca nu s-a demolat casa..Ar fi trebuit ca av.meu sa intrebe daca au vazut cu ochii lor sau le-a fost spus reclamatul.( mai gresesc si avocatii )Oricum la termenul viitor sunt chemati martorii mei care spun sigur ca nu s-a demolat casa si voi vedea ce "zice" si expertiza daca se va depune .Nu doresc sa fie condamnati,ci doar sa-si retraga marturia mincinoasa zic eu. Dar poate ca e asa cum ziceti dvs si ei au fost indusi in eroare chiar de reclamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie calomnioasa,sperjur hristo hristo Buna ziua, In anul 2003,luna mai, am fost cercetat in urma unei plangeri a unei minore de 13 ani pt. infractiunea de viol calificat si relatii sexuale cu o ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi pop_maria pop_maria buna seara....ce se va intampla, cu martorii, propusi de reclamant care au mintit si a caror declaratii deformate ale realitatii au contribuit semnificativ la ... (vezi toată discuția)
Marturie falsa bad_sonia bad_sonia unchiul sotului meu a fost martorul parti adverse intr-un proces civil (rezilierea unui contract de v-c cu clauza de intretinere dobandit de mine inaintea ... (vezi toată discuția)