Catalin nu stiu daca ai vazut asa ca repet in caz ca te intereseaza. Pe hamangiu este promotie la.codul adnotat de Boroi, 174 lei ambele.volume.
johnny_d a scris:
are loc o exercitare abuziva a drepturilor procesuale
a.in cazul in care paratul efectueaza sau indeplineste un act de procedura nelegal
b.in cazul in care reclamantul ,cu rea-credinta ,nu isi indeplineste obligatiile procesuale
c.atunci cand ,printre altele ,dreptul procesual este deturnat de la scopul pt care a fost recunoscut de lege
BC?
catalin1980 a scris:
johnny_d a scris:
are loc o exercitare abuziva a drepturilor procesuale
a.in cazul in care paratul efectueaza sau indeplineste un act de procedura nelegal
b.in cazul in care reclamantul ,cu rea-credinta ,nu isi indeplineste obligatiile procesuale
c.atunci cand ,printre altele ,dreptul procesual este deturnat de la scopul pt care a fost recunoscut de lege
BC?
barem c
V.Voineag
cu explicatia autorului
,,neputandu-se vorbi despre exercitarea abuziva a obligatiilor ci despre indeplinirea cu rea-credinta a unor astfel de obligatii,,
OvidiuDanut a scris:
Catalin nu stiu daca ai vazut asa ca repet in caz ca te intereseaza. Pe hamangiu este promotie la.codul adnotat de Boroi, 174 lei ambele.volume.
Multumesc Ovidiu.Vazusem da cand ai postat,dar eu am reale probleme in a invata din coduri adnotate.Nu mai reusesc ulterior sa fac conexiunile dintre institutii ceea ce e o grava mare problema :)) Fiecare cu nebunia lui
Ai idee procedura lui Boroi o aparea anul asta?