OvidiuDanut
Dificil.Adminul te a aprobat dar te a sters.Un sincer "Adio dar raman cu tine" :D
johnny_d a scris:
catalin1980 a scris:
johnny_d a scris:
are loc o exercitare abuziva a drepturilor procesuale
a.in cazul in care paratul efectueaza sau indeplineste un act de procedura nelegal
b.in cazul in care reclamantul ,cu rea-credinta ,nu isi indeplineste obligatiile procesuale
c.atunci cand ,printre altele ,dreptul procesual este deturnat de la scopul pt care a fost recunoscut de lege
BC?
barem c
V.Voineag
cu explicatia autorului
,,neputandu-se vorbi despre exercitarea abuziva a obligatiilor ci despre indeplinirea cu rea-credinta a unor astfel de obligatii,,
Pai si c-ul nu se refera tot la rea credinta?
Poate nu reusesc eu sa vad ceea ce trebuie dar din art 12 ncpc eu asa as intelege
catalin1980 a scris:
johnny_d a scris:
catalin1980 a scris:
johnny_d a scris:
are loc o exercitare abuziva a drepturilor procesuale
a.in cazul in care paratul efectueaza sau indeplineste un act de procedura nelegal
b.in cazul in care reclamantul ,cu rea-credinta ,nu isi indeplineste obligatiile procesuale
c.atunci cand ,printre altele ,dreptul procesual este deturnat de la scopul pt care a fost recunoscut de lege
BC?
barem c
V.Voineag
cu explicatia autorului
,,neputandu-se vorbi despre exercitarea abuziva a obligatiilor ci despre indeplinirea cu rea-credinta a unor astfel de obligatii,,
Pai si c-ul nu se refera tot la rea credinta?
Poate nu reusesc eu sa vad ceea ce trebuie dar din art 12 ncpc eu asa as intelege
nu e buna expresia de ,,exercitare a obligatiilor,,
trebuie,,indeplinirea obligatiilor,,