Nu poate fi subiect pasiv al infractiunii de santaj:
a) o pers fizica care are discernamantul diminuat
b) un minister
c) o societate comerciala
Nicoleeta a scris:
iuli_c a scris:
pt a dispune o solutie de amanare a aplicarii pedepsei instanta
a.nu poate face trimitere doar la probele administrate in cursul up
b.se poate intemeia doar pe declaratiile martorilor protejati si pe procesele-verbale de redare a interceptarii convorbirilor telefonice
c.poate evalua toate probele analizate de judecatorul de camera preliminara
C.. la B stiu ca nu se poate doar pe declaratiile martorilor protejati, dar daca nu am avut interceptarile, nu stiu care e faza cu ele, dar acolo unde zice de martori protejati, nu zice si de interceptari, deci probabil B nu e corect. Raman pe C.
barem B
MU
o sa ma documentez si revin...oricum amanarea aplic ped nu e HOT de CONDAMNARE si de aici consecintele (pt ,,b,,CEDO zicea ca nu merge la hot de condamnare)
Nicoleeta a scris:
iuli_c a scris:
b.se poate intemeia doar pe declaratiile martorilor protejati si pe procesele-verbale de redare a interceptarii convorbirilor telefonice
C.. la B stiu ca nu se poate doar pe declaratiile martorilor protejati, dar daca nu am avut interceptarile, nu stiu care e faza cu ele, dar acolo unde zice de martori protejati, nu zice si de interceptari, deci probabil B nu e corect. Raman pe C.
barem B
MU
o sa ma documentez si revin...oricum amanarea aplic ped nu e HOT de CONDAMNARE si de aici consecintele (pt ,,b,,CEDO zicea ca nu merge la hot de condamnare)
iuli_c a scris:
Nicoleeta a scris:
iuli_c a scris:
barem B
MU
c nu poate sa fie corect, pt ca jud de cam preliminara nu analizeaza probele. el verifica legalitatea administrarii probelor, dar nu le analizeaza.
pt b vorbim deja de o coroborare de probe. exista un articol in cod pe care nu il gasesc acum care spune ceva de genul. nu poate sta la baza unei condamnari doar proba martorilor protejati. ori la b avem deja 2 probleme. 1 vb de coroborare de probe si 2 asa cum zicea si iuli amanarea aplicarii ped nu reprezinta o condamnare, este o pedeapsa.
din punctul meu de vedere b este corect
pt a nu este nevoie de explicatii