_Fleur_ a scris:
Si cam cine evalueaza gradul de multumire sau de nemultumire? Poate x gaseste multumitoare informatiile, nefiind de fel meticulos sau prea asiduu in pregatire , iar y absolut deloc, fiind genul care cauta o chichita la orice intrebare de logica, chiar daca ea nu exista. Pot foarte bine sa se declare nemultumiti, sa ia ,,moca,, notitele si sa isi primeasca -indoielnica ipoteza- banii pe care i-a si dat.
Si, permite-mi sa fiu sceptica...cum stiu eu, ipotetic vorbind, ca acea persoana este ,,foarte bine pregatita,,?
Din punctul cui de vedere? Al grupului de pe fb? Al insasi persoanei respective?
Hmmm......
Va doresc succes in demersuri, celor de fb....dar sincer, ma indoiesc de ,,multumirea,, pe care o veti obtine in urma intregii actiuni.
@Admin, daca mesajul este considerat off topic, scuze.
ideea este ca , unii nu au timp , altii nu au bani , etc , si ne am gandit la o alternativa , pai , la logic conteaza f mult , modalitate de rezolvare , prezentarea strategilor , explicarea lor , predarea materialelor si notitelor de la curs , tot ce este esential...etc, lucruri care se pot transmite f usor , iar daca se transmit acestea si se explica , nu cred ca poate exista vreo nemultumire...pers bine pregatita , in sensul ca are o buna pregatire la proba de logic , iar prin mentiunea , persoanele care nu sunt multumite primesc banii inapoi...ar trebui sa iti dea un indiciu de seriozitate......in fine , eu consider ca sunt utile aceste cursuri , deci ori platesti 1500 lei plus drumuri , etc , ori platesti 200 lei si beneficiezi de aprox tot cam atat,in fine ...