allyssa a scris:
Eu nu stiu ce sa fac, daca sa mai invat sau nu. Ma simt deprimata, sa nu mai indraznesc sa sper la nimic mai bun. Am discutat cu sotul si se pare ca nu prea este dispus sa vina dupa mine, in cazul in care as lua la INM iar la sfarsitul celor 2 ani, nu as reusi sa prind un loc pe aproape de Bucuresti, ca sa fac naveta. Avem casa, o parte din familie in Bucuresti, suntem legati de orasul asta in toate formele. Ma oftic. Mi-am dorit atat de mult si cat am fost singura, cand nu eram impreuna, am tras de mine sa invat cat am putut. Acum ma bombane cand ma aude ca imi iau carti. Imi puteti spune, din auzite macar, daca pentru absolventii INM-ului se poate realiza mutarea la cerere pentru reintregirea familiei? Sunt sanse sa se scoata locuri pe Bucuresti sau pe aproape in anii urmatori? Sa imi fac un plan de bataie, ca ma deprima sa accept ca n-am nici o sansa de mai bine.
iti deconteaza benzina ,poti sa faci naveta zilnic la Bucuresti cu masina personala,sunt convins ca gasesti un loc in limita a cel mult 50 -70 de km in jurul capitalei.multi procedeaza asa dupa ce intra in sistem.Nu te speria .....ca e rezolvabila problema!In capitala se elibereza rapid posturile chiar dc nu prinzi la repartitie.CSM iti aproba trsnsferul deoarece nici ei nu au interes sa-ti plateasca naveta /chirie cand poti sta fara costuri pt sistem la tine acasa!
spor la invatat!:)
iuli_c a scris:
barem c
eu credeam ca e corect bc:-/
nu.. m am lamurit si cu A intre timp.
in ce priveste ordinea de invocare si solutionare a exceptiilor procesuale
a.exceptia prescriptiei dreptului la actiune trebuie solutionata inaintea celei a autoritatii de lucru judecat
b.exceptia de necompetenta teritoriala a instantei trebuie solutionata inaintea celei de nulitate a cererii de chemare in judecata pt nemotivarea in fapt a acestei cereri
c.exceptia netimbrarii se va solutiona anterior exceptiei de litispendenta
Nicoleeta a scris:
iuli_c a scris:
barem c
eu credeam ca e corect bc:-/
nu.. m am lamurit si cu A intre timp.
,,verificarea cererii se face de indata dupa repartizarea aleatorie a cauzei, deci inainte de depunerea intampinarii stabilirea primului termen( cand se poate inv exc de necomp)...așadar art 200 (1), (2) coroborat cu art 130..,,gabitza ioana-grup fb inm,,