avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de un raspuns urgent - divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de un raspuns urgent - divort cu minori

buna seara.va rog ajutatima cu un sfat. sotul meu vrea sa divorteze de mine pe motiv ca nu mai ma suporta.avem doi copii unu de4ani si unu de 2ani.cand mia zis ca divorteaza neam certat si a plecat de acasa in chirie la o saptamana am plecat si eu la parintii mei. am sperat ca se va intoarce la noi dar vad ca nici o sansa.am vrut sa revin acasa dar nu ma lasa.acum vrea divort dar prin notar. zice ca imi lasa copii mie si ca el vrea un program de vizita pt copii.sincer imi este frica sai las ca nu mii va mai da inapoi.tin sa mentionez k are un prieten avocat si imi e frica,ca il va invata sa mii ia si dupai sa nu mii mai dea inapoi si sa plang pe la usa lui.nu stiu ce incredere sa am in notar.se poate divorta la notar si copii sami ramana mie sai faca program de vizita?sa fie obligat sai aduc la mine?va rog sfatuitima ce sa fac.va rog din toata inima.nu stiu cum sa procedez
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:37, 10 Februarie 2014
Doamna nici ce se intampla in instanta nu va da siguranta . Domnul avocat incearca sa discrediteze o profesie si o procedura. Deci efectele juridice aleconventiei parentale de la notar sunt eagle cu hotararea judecatoreasca. Puteti fi asistata de avocat atat la notar cat si la instanta.
Dvs alegeti!


Incercati sa citit cu atentie.
Tot la fel sa cititi si la notar daca veti divorta la notar ( adica cu atentie si nu precum aici...)

Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
cand ma refer la obligat ma refer de lege nu ce are el.eu vreau sa stiu legea ce zice nu el
Doamna Batem apa in piua.....ati inteles ca legea prevede divortul daca partile se inteleg fie in instanta fie la notar! Efectele juridice sunt aceleasi in ambele cazuri!


Am citit cu atentie dl avocat,,,insa citsc si printre randuri mai aoes ca va stiu opinia n legatura cu profesia de notar....nu ca ar fi una negativa......
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
ContSters250994, utilizator
Mergeti la un notar si va v-a sfatui, e mai simplu sa divortati la notar.

Alte discuții în legătură

Divort la notar cu minori luca_claudia72 luca_claudia72 as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Iuliaisp Iuliaisp Buna ziua,as vrea sa stiu daca in caz de divort cu copil minor la notar si custodie comuna as putea sa ii cer tatalui un program de vizita din partea lui mai ... (vezi toată discuția)
Modificare program vizitare in tari diferite mugurel77 mugurel77 buna,am si eu o intrebare.sunt divortat si fetita a fost incredintata mamei.intre timp am plecat amandoi din tara si ne-am stabilit in tari diferite.eu in ... (vezi toată discuția)