avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act notarial

Buna ziua,

Va rog daca ma puteti ajuta cu: exista obligativitatea notarului de a scoate cartea funciara a unui imobil la incheierea unui PRECONTRACT de vanzare- cumparare a unui imobil?
Cel mai recent răspuns: podape , utilizator 10:56, 10 Februarie 2014
Nu, dar este in interesul partilor,mai ales al cumparatorului de a inscrie promisiunea sau antecontractul, sau precontractul in CF, aparand la sarcini.
Multumesc frumos, Joha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare vickm vickm Este obligatoriu sa merg la notar pt autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare? Daca nu este obligatoriu care ar fi avantajele? Ce taxe se ... (vezi toată discuția)
Precontract casa balasaf balasaf Buna ziua! in data de 30.07.2015 am semnat un precontract pentru cumpararea unei case, dand un avans de 2000 euro si urmând ca pana in data de 30.11. 2015 sa ... (vezi toată discuția)