Am si eu o nelamurire, s-a facut un contract de vanzare cumparare intre doua persoane pentru o masina inmatriculata in tara.
Noul proprietar a facut o asigurare RCA in vederea inmatricularii pe o perioada de 12 luni. Legea il obliga sa inmatriculeze masina in 30 de zile.
Ce se intampla daca acesta nu o inmatriculeaza in termenul de 30 de zile? poate circula in continuare cu masina si asigurarea intocmita pe numele lui? Daca nu, ce consecinte apar?
asigurarea pe numele lui poate fi considerata de asigurator nula..depinde de asigurator...deci e doar treaba in caz ca accidentezi pe cineva...in rest daca esti oprit de politie nu e problema. Spun din experienta..am circulat cu o masina vo 2 ani cu ea pe numele fostului proprietar si cu asigurarea pe numele meu facuta pe seria de sasiu. Am fost implicat intr-un accident ff usor unde am fost vinovat si asigurarea a fost ok...dar acum mai depinde si de asigurator.
Asigurare rca
costelpandele
buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)