Buna ziua,
Am un prieten care si-a facut asigurarea RCA pe numele altei persoane decat cea trecuta in Talonul masinii, pentru a plati mai putin.
Peste doua saptamani va trebui sa-mi refac si eu asigurarea RCA si as vrea sa fac la fel pentru a plati mai putin.
Intrebarea este: Daca fac asigurarea RCA pe numele altcuiva decat persoana trecuta in Talonul masinii, la ce riscuri ma expun? Ce se intampla in cazul in care sunt oprit in trafic de un filtru de politie sau mai rau...daca sunt implicat intr-un accident auto.
Multumesc, o zi buna.
Asigurarea RCA se incheie pe numele proprietarului din talon.Agentul care a incheiat polita in conditiile prezentate de dv, nu prea are ce cauta in domeniul asigurarilor.Prietenul dv ar tebui sa stie ca ,in cazul de fata, nu are polita rca valabila.
Polita RCA pe alt titular decat cel din CIV ( talon ) este nula !
Exceptie: ati cumparat LEGAL masina si in vederea inmatricularii pe numele Dvs. vi se emite o polita, dar in 30 zile inmatriculati masina !!! apoi se re-emite alta polita cu nr. ales de Dvs. ( sau acelasi daca nu doriti altul )
prietenii samsarilor de masini din parlamentul romaniei sa faca ordine in legislatia rutiera,este un haos total,vinzi masina iar cel care o cumpara nu o inmatriculeaza pe numele lui ,dar face asigurare pe numele celui din talon,produce accident,spuneti daca asta nu e haos.!!!!!
Reinnoire rca
gssgicuta
Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)