avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

buna ziua
stie cineva sa-mi spuna daca sunt asociat unic si administrator la propria firma nu pot primi indemnizatie crestere copil decat daca suspend activitatea firmei cat sunt in indemnizatie crestere copil sau daca nu mai detin functia de administrator sau nu pot fi nici asociat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:10, 10 Februarie 2014
1. Daca vreti sa beneficiati de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie sa va suspendati numai din functia de administrator al firmei.

2. Puteti ramane asociat pentru ca veniturile din dividende nu sunt asimilate salariilor (se rpesupune ce ele se pot reinvesti) si nu sunt luate in calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului saturniana14 saturniana14 Fiul meu doreste sa intre in concediu de crestere a copilului. Va rog sa-mi spuneti, daca este asociat , impreuna cu tatal si fratele (60% tatal, 20% si 20% ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru administrator de firma Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Am o intrebare care cred ca a mai fost pusa dar ma intereseaza din punct de vedere legal o opinie avizata in ceea ce priveste concediu pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirelba mirelba Buna ziua,va rog sa-mi spuneti: urmeaza sa intru in concediu crestere copil si detin o soc comerciala (SRL).Nu are nici o activitate deci profit zero,dar s-ar ... (vezi toată discuția)