avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita in concediu medical
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita in concediu medical

In urma unui accident vascular prietenul meu a ramas paralizat, fiind in spital si in concediu medical nu a mai avut posibilitatea sa achite ratele la un credit de nevoi personale, dupa 3 luni a primit somatie de plata si a anuntat banca situatia in care se afla , cei de la banca i-au transmis ca nu-i intereseaza si trebuie sa plateasca, dupa alte 4 luni a fost pensionat pe caz de boala pentru pierderea totala a capacitatii de munca, si are o pensie de 420 RON,tot atunci a fost incadrat si in gradul II de handicap . A trimis toate aceste acte la firma care vrea sa-l execute, dar dupa o luna a primit o noua scrisoare in care era anuntat ca va fi executat silit. Mi se pare nedrept ce pateste avand in vedere ca nu se poate deplasa si mai ales faptul ca a fost anuntata ca e executat in perioada in care era in concediu medical. Ce poate face? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cu respect Grigore Dan
Cel mai recent răspuns: grigoruta , utilizator 15:50, 18 Aprilie 2009
Multumesc mult tuturor celor ce mi-au dat sfaturi . Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat- nelamuriri privind executarea silita Mihail1972 Mihail1972 Buna ziua. Am un credit la o banca, de 6 luni nu am mai platit rate (in jur de 800 de lei) si in august se termina perioada contractuala. M-am ... (vezi toată discuția)
Creanta cedata unei firme de recuperare relyrely2010 relyrely2010 Buna seara, Am mare nevoie de sfatul dumneavoastra.Sotul meu a facut un imprumut in martie 2008 in valoare 5000 lei fara stirea mea la o banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita anttonnio anttonnio buna ziua , 1. va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitorla un credit acordat de BRD . in mai 2006 am contract un credit de nevoi personale de la BRD , ... (vezi toată discuția)