avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reabilitarea termica a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reabilitarea termica a blocului

Dosarul pentru reabilitare este la primarie,se face proiectul pentru exectarea lucrarilor ,se va stabilii devizul pe scara pentru asociatie, plata pentru fiecare apartament este egala sau sint ceva criterii de calcul pentru fiecare apartament si propietar multumesc.B-)
Repartizarea se va face conform CPI detinuta de fiecare proprietar, nu are nici o treaba presedintele cu repartizarea, nu poate sa faca repartizarea in functie de culoarea ochilor sau de cumetrii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

reabilitare/izolare exterioara a blocului isokonsulting isokonsulting Buna ziua , Va rog sa-ma ajutati si pe mine sa gasesc raspuns la urmatoarele intrebari : -care este formula si in baza carei legi se utilizeaza ea,in ... (vezi toată discuția)
Unde poate fi reclamat presedintele asociatiei? gcprmr gcprmr Unde poate fi reclamata, pentru nereguli, presedintele asociatiei de propietari?! Multumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare termica eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2011 mi-am izolat apartamentul propietate pe cheltuiala mea. Blocul in care locuiesc are 4 etaje si pe scara 4 sau izolat pe banii ... (vezi toată discuția)