avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se întâmplã dacã am denumit greșit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se întâmplã dacã am denumit greșit întâmpinarea?

Ce se intampla in situatia in care sa scriu "intampinare la cerere completatoare" am scris "intampinare la cerere precizatoare", mai tine instanta cont de intapinare, trebuie sa depun cerere indreptare eroare materiala sau cum trebuie procedat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:51, 20 Februarie 2014
Nu se întâmplă nimic, stați liniștit. Important este să trimiteți întâmpinarea în termenul pe care vi l-a pus în vedere instanța. Nu trebuie să faceți îndreptări sau alte rectificări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In temeiul carui articol pot depune cerere de indreptare a propriilor erori materiale? eusaisapte eusaisapte In temeiul carui articol pot depune cerere de indreptare a propriilor erori materiale? (vezi toată discuția)
Bună dimineața ! instanța dorește să se pronunțe direct, ... xika xika Bună dimineața ! Instanța dorește să se pronunțe direct, pe îndreptarea de eroare de calcul, fără să trimită cererea către camera de consiliu. Ce ... (vezi toată discuția)
Acelasi numar cadastral atribuit si altui imobil. ce e de facut? vsn_gina@yahoo.com vsn_gina@yahoo.com Buna seara, Sunt proprietara unui teren intravilan. Am decis vanzarea lui dar, la cererea biroului notarial adresata Oficiului Judetean de Cadastru de ... (vezi toată discuția)