Ca raspuns la contestatia privind calculul intretinerii, mi se solicita actul legal in baza caruia locuiesc la adresa respectiva. Mentionez ca am domiciliu pe cartea de identitate la aceasta adresa, deci am primit acordul proprietarului de luare in spatiu, dat in fata organelor de politie. Nu sunt proprietar, nu sunt chirias, nu am contract de comodat.
Daca nu sunteti proprietarul apartamentului nu puteti contesta cotele de intretinere, trebuie sa luati legatura cu proprietarul si acesta sa faca contestatia in termen de 10 zile de la afisarea listelor.
HG 1588/2007 Art. 12. — Proprietarii membri ai asociatiei, pe langa drepturile si indatoririle prevazute in statutul asociatiei de proprietari, au si urmatoarele drepturi si obIigatii:
A. Drepturi:
d) sa primeasca expIicatii cu privire Ia calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si, eventual, sa o conteste Ia presedinteIe asociatiei de proprietari, in termen de
10 zile de Ia afisanea listei de plata. Presedintebe asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda Ia contestatie In termen de 7 zile;