avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dovada domiciliului in fata asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dovada domiciliului in fata asociatiei de proprietari

Buna seara,
Ca raspuns la contestatia privind calculul intretinerii, mi se solicita actul legal in baza caruia locuiesc la adresa respectiva. Mentionez ca am domiciliu pe cartea de identitate la aceasta adresa, deci am primit acordul proprietarului de luare in spatiu, dat in fata organelor de politie. Nu sunt proprietar, nu sunt chirias, nu am contract de comodat.
Imi trebuie un alt act pe care sa il inchei cu proprietarul ca sa fiu in legalitate? Nu este suficienta cartea de identitate cu domiciliu aici?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alex176 , utilizator 09:28, 12 Februarie 2014
:) Va multumesc mult de tot pentru informatii! O zi minunata in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu luca ionel luca ionel Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)
Ci fara prezenta proprietarului georgiana1705 georgiana1705 Locuiesc de 6 ani in casa unei rude , care refuza sa ma insoteasca la politie pentru eliberarea cartii de identitate . Nu ma intrebati motivul - este in varsta ... (vezi toată discuția)