Buna seara,doresc daca se poate sa imi raspunda si mie cineva la urmatorea chestiune:
Am 32 de ani,lucrez momentan,in viata de zi cu zi a intervenit o problema,azi am aflat ca tatal meu cu care locuiesc in prezent are Alzheimer si zi de zi este tot mai greu,nu imi permit sa angajez pe altcineva sa aiba grija de el,mama mea a murit iar bunica care locuieste cu noi are apropae 90 de ani,vederea este slabita ,are probleme locomotorii si vederea este foarte slabita!
Intrebarea mea este ,pot sa fiu unic intretinator ?
Si cu tata ce faceti cand sunteti la servici?Al meu avea aceleasi simptome.Faptul ca nu mai poate merge este o frustrare pentru el.In pat s-ar putea sa nu vrea sa stea pana veniti Dvs si-l gasiti cazut pe podea sau si mai rau.Trebuie sa manance .Cine-I va da de mancare cand Dvs sunteti la servici?Sa ia medicamentaeVa fi tot mai greu iar varsta tatalui Dvs este inaintata.Este dureros dar spre binele lui in primul rand si pentru linistea Dvs ar trebui internat intr-un centru special unde sa aiba asistenta medicala de specialitate.Are pensie?Intretinatorul lui puteti fi din cate stiu eu daca nu are el venituri si va are doar pe Dvs ca fiu care dovediti ca aveti venituri sa-l intretineti.