avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In ce mod sunt obligat sa-mi intretin tatal ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In ce mod sunt obligat sa-mi intretin tatal ?

Am famile, locuiesc cu mama. Ai mei sunt divortati. Tatal meu (cu care nu tin legatura de peste 14 ani) sufera de dementa alcoolica si Alzheimer. Are o pensie "bunicica" si o garsoniera proprietate personala. Fratele lui vrea sa-l interneze intr-un azil ....sau sa ma ocup eu de el cum stiu, ca " si asa sunt obligat de lege" . Distanta dintre domiciliul meu si al lui este de cca 500km. In ce mod pot fi eu obligat sa am grija de el in conditiile in care are un venit si o proprietate. Lasand la o parte relatia "stransa" dintre noi ...
Astept un raspuns pe cat se poate de avizat , multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 29 Ianuarie 2020
sa il interneze la azil.
Nu e cazul sa il intretineti dvs ca se poate intretine singur din veniturile si bunurile sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietarul unei garsoniere cu uzufruct viager pentru mama mea bolnavă, internată într-un așezământ. o pot vinde? nahir nahir Buna ziua, Sunt proprietarul unei garsoniere cu drept de folosinta viagera pentru mama mea. Mama mea este insa internata la un asezamant pentru batrani ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după ... ZaharescuAlfred ZaharescuAlfred Bună ziua, Cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după două AVC-uri masive în ultimii 2 ani, a fost diagnosticată cu demență mixtă galopantă ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager si unul dintre vanzatori bolnav de dementa myryam myryam cam cat dureaza un astfel de proces si daca a mai trecut cineva printr-o situatie similara doresc sa imi spuna cum s-a solutionat. (vezi toată discuția)