avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... CSSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

CSSM

Buna ziua,

Am o intrebare referitoare la constituirea CSSM-ului.
Daca avem o perioada de 3 luni in care vom depasii 50 de angajati (angajam cu CIM pe perioada determinata) este obligatoriu constituim CSSM?

Multumesc,
Mirela
Cel mai recent răspuns: SC GEEA RUGBY CLUB SRL , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 21:50, 14 Februarie 2014
Multumesc! dar subiectul era legat de CSSM si am crezut ca este in regula! Pe viitor am sa fiu atent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitet de securitate si sanatate in munca (cssm ) pentru punct de lucru micutu50 micutu50 Buna ziua, Lucrez la o firma care are la sediu 120 persoane unde se organiza CSSM, am deschis pct de lucru in alta localitate acelasi judet, unde avem 70 ... (vezi toată discuția)
Firmele care au reprezentanti ai lucratorilor cu atributii ssm transmit bilantul ssm al angajatorului la itm? SC GEEA RUGBY CLUB SRL SC GEEA RUGBY CLUB SRL In modificarile HG1425/2006 - normele de aplicare a Legii nr. 319/2006 privind SSM, se precizeaza ca reprezentantul lucratorilor cu atributii in SSM, preia ... (vezi toată discuția)
Instruirea introductiv generala CostacheD CostacheD Buna ziua In urma unui control la ITM am primit masura pentru ca instruirea introductiv generala a fost facuta cu o zi inainte de angajare Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)