avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca

buna ziua,
As dori sa stiu daca diurna externa este impozabila?
Sunt obligat sa platesc diurna unui sofer de camion
retroactiv pe o perioada de un an de zile, daca nu a existat contract de munca sau vreun act aditional , care sa stipuleze asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:07, 11 Februarie 2014
salariatul a facut dovada deplasarilor doar cu inscrisuri dintr-o agenda si pe baza diagramelor tahograf, el declarand ca nu a negociat o diurna, nici macar verbal
Nu s-a pronuntat decizia civila
In acest sens, daca se dovedeste ca in perioada respectiva a existat un raport de munca, atunci veti fi obligat de catre instanta de judecata la incheierea unui c.i.m. si apoi la plata diurnei pentru deplasarile aferente.
multumesc
vreau sa va mai intreb: daca firma nu are profit,este inactiva din 2012, cine va achita
salariatului daca instanta decide asta.
Se pot executa silit bunurile aflate in proprietatea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite monicaion monicaion Buna ziua, Am de efectuat o expertiza judiciara in cauza promovata de un salariat in functia de sofer care solicita plata orelor suplimentare efectuate pe ... (vezi toată discuția)