avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA servicii Norvegia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA servicii Norvegia

Buna ziua. Prestez niste servicii o saptamana in Norvegia.
Mi s-a spus de acolo ca nu ar trebui sa atasez TVA. Nu imi este clar, stiu ca Norvegia are tratate cu UE foarte stranse. Trebuie sa specific TVA sau nu pe facture catre partenerul din Norvegia?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 11:14, 12 Februarie 2014
Norvegia nu este membra UE. Nu aveti treaba cu TVA, indiferent daca e platitor de tva sau nu. Facturati fara tva ( export de servicii)
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
Vlajoaga Robert PFA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa la norma, servicii intracomunitare, tva nikolen nikolen Buna ziua, Lucrez in IT ca programator. Am un PFA la norma de venit si un contract de prestari servicii cu o firma din UE. Serviciile le prestez in ... (vezi toată discuția)
Tva transport germania-suedia lumi40 lumi40 Buna. Help! 1. O firma de transport marfa platitoare de tva trimestrial din Romania face transport ( Germania - Norvegia ) pentru o casa de expeditie din ... (vezi toată discuția)
Plata tva pentru pfa care presteaza servicii pt. o firma din norvegia rusualexandru rusualexandru Buna ziua, As dori sa stiu daca/cand sunt obligat sa platesc TVA ca PFA. Voi presta servicii IT pentru o firma inregistrata in Norvegia. Estimez o cifra de ... (vezi toată discuția)